Situatiekaart

In de interactieve kaart hieronder kan je per bouwnummer gedetailleerde informatie bekijken door op een kavel te klikken. Alleen nummer 25 en 26 zijn nog te koop.


Laatste fase

De allerlaatste koopwoningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in. Deze twee vrijstaande eengezinswoningen aan de oostzijde van het plan vormen de entree van de Klaarbeek. Het statige karakter van deze entreewoningen markeert de ingang van de wijk.

De laatste fase bestaat uit 38 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kap woningen. De woningen binnen dit deel van de Klaarbeek vormen een eenheid, waarbinnen een rijke verscheidenheid is. De woningen zijn familie van elkaar, maar door de mix van woningtypen, architectuurstijlen en kleurschakeringen is elke woning net weer even anders.

De bouw van de laatste 18 koop- en 18 huurwoningen is gestart in oktober vorig jaar en voor de zomervakantie is de projectmatige woningbouw in het plan klaar.

Alle informatie over deze laatste 2 koop woningen is te vinden op deze website.

Voor de koopwoningen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Schieven Keizer Garantiemakelaars (De Lindehove 9, Epe), 0578-612630.

Voor informatie over huurwoningen kunt u terecht bij Triada Woondiensten, 0578 - 676 666.

Privacy policy