Kavels

Hieronder vind u informatie over de kavels die beschikbaar zijn. Wilt u meer weten of heeft u interesse voor een specifiek kavel dan kunt u contact opnemen met makelaar Schieven Keizer. De gegevens van de makelaar vindt u onder 'contact' op deze website.

1 Royaal vrije woonkavel

Wonen zoals u zelf wilt aan de rand van Epe en het groen van de Veluwe. Van de 14 royale bouwkavels op de mooiste locaties binnen Klaarbeek is alleen kavel 4 nog beschikbaar, de overige 13 kavels zijn verkocht. De kavels variƫren van 400 m2 tot 800 m2. Een vrije kavel geeft u alle ruimte om uw woonwensen waar te maken. U bepaalt zelf het ontwerp van uw woning. Uiteraard binnen gestelde ontwerprichtlijnen en -regels. U kunt hiervoor zelf een architect en aannemer in de arm nemen of gebruik maken van de expertise van SelektHuis, een bouwer die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van woningen voor particulieren. Zij kunnen u alle zorgen uit handen nemen voor en tijdens de bouw van uw huis.

11 Royale vrije woonwerk-kavels

Wonen en werken zoals u zelf wilt. Er zijn 11 royale woonwerk-kavels beschikbaar. De kavels variƫren van 372 m2 tot 518 m2. Een vrije kavel geeft u alle ruimte om uw woon- en werk wensen waar te maken. U bepaalt zelf het ontwerp van uw woning. Uiteraard binnen gestelde ontwerprichtlijnen en -regels.

Privacy policy