Situatiekaart

In de interactieve kaart hieronder kan je per bouwnummer gedetailleerde informatie bekijken door op een kavel te klikken.

Laatste fase

De koopwoningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk. De 5 nog beschikbare koopwoningen liggen aan de noord- en oostzijde liggen aan de beekzone, met in de verte zicht op de ijsbaan. Het betreffen vrijstaande eensgezinswoningen. De twee vrijstaande woningen aan de oostzijde van het plan vormen de entree van de Klaarbeek. Het statige karakter van deze entreewoningen markeert de ingang van de Klaarbeek.

Het totale plan van de laatste fase bestaat uit 38 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kap woningen. De woningen binnen dit deel van de Klaarbeek vormen een eenheid, waarbinnen een rijke verscheidenheid is. De woningen zijn familie van elkaar, maar door de mix van woningtypen, architectuurstijlen en kleurschakeringen is elke woning net weer even anders.

De bouwwerkzaamheden van de 20 2-onder-1-kap woningen en de 42 huurappartementen voor de woningstichting Triada vorderen snel en er wordt binnenkort gestart met de opleveringen. De bouw van de laatste 18 koop- en 18 huurwoningen start in oktober 2018 en voor de zomervakantie van 2019 is de projectmatige woningbouw in het plan klaar.

Alle informatie over de woningen is te vinden op deze website. Voor de koopwoningen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Schieven Keizer Garantiemakelaars (De Lindehove 9, Epe), 0578-612630.

Voor informatie over huurwoningen kunt u terecht bij Triada Woondiensten, 0578 - 676 666.